Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Karolína Plíšková vyrazí na Vánoce do Thajska, místo klidu bude pracovat

Autor: vba

Rodinná pohoda u vánoční večeře? Tenistka Karolína Plíšková (25) si řekla ne! Tradiční svátky klidu a míru bude trávit pracovně v Thajsku!

Bývalá světová jednička totiž kývla asijským pořadatelům a na Štědrý den se v přímořském letovisku Hua Hin zúčastní tenisové exhibice.

Kromě Plíškové ještě do Thajska odletí aktuální žena číslo jedna Simona Halep a další dvě hráčky z top 10: Lotyška Ostapenko a Britka Konta. „Všechny čtyři budou hrát v Hua Hinu poprvé. Po turnaji tu zůstanou ještě pět dní v rámci přípravy na Australian Open,“ pochvaluje si šéf akce a vlivný thajský politik Suwat Liptapanlop.

Karolína odpočívá s Hrdličkou v Dubaji.
Karolína odpočívá s Hrdličkou v Dubaji.

Kvůli kolika »zlaťákům« tak Plíšková oželí s těmi nejbližšími tradičního kapra a raději si na druhé straně zeměkoule pochutná na čerstvě vylovených krevetách? To je tajemství, které organizátoři turnaje pečlivě tají!

Ovšem lze ho porovnat s předcházejícími ročníky. V roce 2015 tam mužskou exhibici (která se ovšem konala až v lednu) vyhrál Tomáš Berdych a bral 900 tisíc korun. O rok později se pak mezi čtyři ženské účastnice rozdělilo dva a půl milionu korun. Kolik to bude letos?