Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Stadion s bazénem na tribuně. Co musíte udělat, abyste se v něm koupali?

Autor: pta

Uvidíte špičkový sport a ještě se osvěžíte. A to po celém těle. Kriketový stadion Gabba v australském Brisbane má při sledovaném zápase mezi domácí a anglickou reprezentací zajímavou kulisu. Kromě diváků sedících na tribunách ho sledují také diváci koupající se v bazénu. Novinka, která byla představená minulý rok, stále poutá velkou pozornost.

Teploty v Brisbane se v těchto dnech pohybují těsně pod třicítkou, proč tedy nevyužít alternativní způsob, jak sledovat kriketový zápas. Na stadionu pro 42 tisíc diváků se nachází VIP sekce. Než do ní vstoupíte, musíte se ovšem převléknout do plavek.

140 vybraných jedinců se může do metr hlubokého bazénu dostat dvěma způsoby. Publikum vás na stadionu vybere jako osobu se zajímavým plážovým oblečením, podobná soutěž probíhá také na sociálních sítích u fotografií s hashtagem #cricketpooldeck.

Dění ve vodě na sebe strhává pozornost. Jeden z fanoušků přímo v bazénu požádal přítelkyni o ruku. Pokud se objevuje kritika na nezvyklý způsob, tak od hráčů na hřišti. Polosvlečené divačky v bikinách prý příliš rozptylují jejich pozornost.

Někteří hráči kriketu si stěžují: Pohled na fanynky v plavkách nás rozptyluje.
Někteří hráči kriketu si stěžují: Pohled na fanynky v plavkách nás rozptyluje.