Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čas na změnu, napsal Mandjeck po prohře Sparty. Co tím myslel?

Autor: mmr

Další velký zápas bez bodového zisku. Sparta prohrála v Olomouci 0:1 a zůstává pátá. Vřelo to nejenom na hřišti, ale i v hlavách hráčů, dokonce včetně těch, kteří zůstali jen na lavičce. K situaci letenského klubu se vyjádřil i Georges Mandjeck na svém instagramovém profilu.

Čas na změnu! To napsal Mandjeck na Instastories jen pár minut po konci zápasu. Ke krátkému vzkazu připojil i smajlíka, který mává na rozloučenou. Má to být sbohem trenérovi, nebo snad Afričanova rozlučka se Spartou?

Koneckonců, deník Sport v nedávném tématu zařadil reprezentanta Kamerunu, který poslední tři ligové zápasy proseděl na lavičce, mezi hráče, kteří by mohli odnést sparťanskou zimní čistku, jeho šance na odchod vyměřil na 50 procent.

Vzkazy Georgese Mandjecka na InstagramuFoto Instagram.com/14_georgesmandjeck_off

Vzkazy Georgese Mandjecka na InstagramuFoto Instagram.com/14_georgesmandjeck_off

Osmadvacetiletý záložník pak přidal ještě dvě zprávy. "Nejsme na svém místě," napsal s emotikonem lebky. To tedy moc pozitivně nevypadá. Pár minut poté ještě doplnil vzkaz, že o "tenhle dres zabojuje."

Vzkazy Georgese Mandjecka na InstagramuFoto Instagram.com/14_georgesmandjeck_off

Mandjeckovy příspěvky tradičně vtipným GIFem glosoval bek Dukly Praha Jakub Podaný, který sám dříve za Spartu nastupoval. Fanoušci letenských si moc servítky nebrali. "Ať jde třeba do p***le," napsal jasně jeden z nich na Twitter.

CELÝ SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:0. Hosté znovu ztratili, rozhodl Sladký
Video se připravuje ...