Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jak to dělá? Láska fotbalisty Ronalda je pár týdnů po porodu jako vyměněná!

Autor: ps

Na začátku listopadu porodila nejlepšímu fotbalistovi světa Cristianu Ronaldovi (32) čtvrtého potomka. Vyřízená Georgina Rodriguez (22) tehdy pózovala s dcerkou Alanou Martinou v porodnici, byla dost pomačkaná. Ale stačil jí necelý měsíc, aby se zase dostala do fantastické formy!

Jestli má Ronaldo recept, jak být TOP fotbalistou planety, pak má jeho partnerka patent na to, jak se zbavit přebytečných kil po porodu! Její figura je dokonalá.

To ostatně předvedla v ulicích Madridu, kde ji stihli »cvaknout« místní fotografové. V teplákovce si to kráčela jen tak po chodníku, pod bundou schovávala krátkou sportovní podprsenku, která odhalila perfektně uhlazené bříško. Tohle se dá dohnat za tak krátkou dobu?!

Na začátku listopadu se Ronaldovi a jeho partnerce Georgině narodil čtvrtý potomek - dcera Alana Martina.
Na začátku listopadu se Ronaldovi a jeho partnerce Georgině narodil čtvrtý potomek - dcera Alana Martina.

Gerogina je velmi aktivní na sociální síti a na první pohled je jasné, jak se jí povedlo zhubnout. Denně dře v posilovně s kondičním trenérem, její výstavní fotky od bazénu sice pohladí mužské oko, ale nenechte se mýlit. Ona tam jenom nevystavuje svoji sexy postavičku, ve vodě pořádně maká!

Všechno se jí dělá celkem snadno. Ono mít za sebou fotbalového miliardáře, přesněji nejbohatšího sportovce světa (Ronaldo loni vydělal 2,1 miliardy korun včetně reklam), je prostě pohádka…