Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Ukrajinka Svitolina rozšířila klub odhalených: Neposlušné tenistky!

Autor: fuk

Na Ukrajině sice začíná mrazivá zima, u tamních trafik je ale pořádně horko. Z časopisu XXL se totiž derou do světa žhavé fotky tenisové krásky Eliny Svitoliny (23)!

To, že se rodačka z Kyjeva umí ohánět raketou, už dokázala. Současná šestka žebříčku WTA ale nyní projevila i jiný talent. Odhodila zábrany i podprsenku a nafotila sérii svůdných snímků. A pánové nevědí, kam s očima!

Svitolina tímhle zářezem pronikla do ostře sledovaného klubu „neposlušých“ tenistek, které neváhají svou krásu předvést v plné parádě. Bez oblečení v minulosti pózovaly i její kolegyně Dominika Cibulková či sestry Williamsovy .

Kdo všechno už dráždil

Caroline Wozniacki (27)
Dominika Cibulková (28)
Eugenie Bouchard (23)
Serena Williams (36)
Venus Williams (37)
Karolína a Kristýna Plíškovy (25)
Lindsey Vonn (33)

„Nevypadám jako supermodelka na molu, ale to je v pohodě. Vypadám dobře taková, jaká jsem,“ nestyděla se ani dánská tenistka Caroline Wozniacki.

Jenže ani české tenistky nejsou žádné zakřiknuté puťky. Před objektivem se nahá nakrucovala třeba Karolína Plíšková. „Mladá jsem jenom jednou, tak na tom nevidím nic špatného,“ prohlásila o sexy snímcích, na nichž jí asistuje neméně krásné dvojče Kristýna. Zkrátka i v naší zemi je na co se koukat.

Ukázat něco víc? Pro Ukrajinskou tenistku Svitolinu žádný problém.
Ukázat něco víc? Pro Ukrajinskou tenistku Svitolinu žádný problém.