Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hříšná tenistka Šarapovová mění tenis za modeling? Má na to vůbec?!

Autor: ps

Po dopingovém skandálu se stále tenisově »zahřívá«. Vlastně se zdá, že Ruska Maria Šarapovová přesedlala na úplně jinou dráhou. Změnila image a víc než na kurtu se v době tenisových dovolených předvádí v atelierech. Stává se z ní spíše modelka, ale má na to ve třiceti letech?

Už dříve bylo vidět, že modeling je Šarapovové hodně blízký. Sexy reklamní fotky, předvádění se v bikinách na pláži, nebo načančaná někde ve společnosti. Ruska se fotoaparátů nebojí. Naopak, je vyhledávanou tváří a zdá se, že se jí to zalíbilo možná víc než tenisová kariéra!

Šarapovovou focení baví.
Šarapovovou focení baví.

Její videa, jak tvrdě dře, potí se a nabírá kondici, na sociálních sítích střídají modelingové pózy, špulení rtů a sexy pohledy. „Stačilo jedno cvaknutí a byl z toho tenhle nádherný obrázek,“ chlubí se třeba u fotky, kde si radostně poskakuje u moře na rozpáleném písku.

Možná tak v sobě zažehnává aféru, která kompletně ovlivnila a změnila její kariéru. V těle Marie totiž byla nalezena zakázaná látka meldonium. „Užívala jsem ho jako prevenci proti rodinným sklonům k cukrovce a nepravidelnému srdečnímu tepu,“ hájila se pětinásobná grandslamová šampionka. Marně! Dostala patnáctiměsíční trest. K tenisu se vrátila letos na konci dubna.