Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tenisová princeznička a zajíček z internetu opět spolu: Je to láska?!

Autor: sjs

Smůla ve hře, štěstí v lásce? Krásná kanadská tenistka Eugenie Bouchardová (23) poslední dobou na kurtech nezáří. Nálada se jí ale zlepšuje díky osobnímu životu. Letos v dubnu byla na rande se svým fanouškem poté, co s ním prohrála sázku na sociální síti. Nyní ukázala snímek, jak se k sobě tulí na sedačce. Že by se z nich stal pár?

Patří mezi největší sportovní sex symboly. Bouchardová nafotila několik lechtivých snímků pro prestižní světové magazíny a ráda provokuje i na sociálních sítích, kam umisťuje například snímky, jak běhá v zaříznutých červených plavkách, které proslavil seriál Pobřežní hlídka.

Snímek Bouchardové s fanouškem vyvolal spekulace
Snímek Bouchardové s fanouškem vyvolal spekulace

Kanaďanka je vysněnou partnerkou mnoha mužů a jen jeden ji dokázal „sbalit“ přes internet. Na Twitteru s ním totiž prohrála sázku o to, kdo vyhraje únorové finále amerického fotbalu – Super Bowl. V dubnu tak vzala dvacetiletého Johna Goehrkeho na utkání NBA mezi basketbalisty Brooklynu a Milwaukee.

Nyní se pochlubila na internetu fotkou, jak se s o tři roky mladším Johnem tulí na sedačce. „Podívejte se, kdo mě přišel navštívit,“ napsala pod snímek tenistka. Jak často ji asi tenhle fanoušek navštěvuje a nejde o trochu víc, než jen návštěvu?