Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Politikou znechucený olympionik Hradilek. Na lodi má vzkaz pro Zemana s Babišem

Autor: pv

Veřejně dává najevo, že se mu vůbec nelíbí současné politické dění. Vodní slalomář Vavřinec Hradilek se nejen na sociálních sítích obouvá do prezidenta Miloše Zemana, nyní už nového premiéra Andreje Babiše nebo předsedy kontroverzní strany SPD Tomia Okamury. Hradilek si dokonce nechal dát na loď heslo, kterým si do nich rýpnul.

Odjel do Francie, kde si dopřává klidu a připravuje se na novou sezonu. Vodní slalomář Vavřinec Hradilek přiznal, že si na chvíli potřebuje odpočinout a úplně se odreagovat.

„Dávám si detox od sociálních sítí. Takže hezké svátky a vidíme se v roce 2018! Přeju si, ať nám víc záleží na ostatních, pravdě a svobodné vůli! A to podstatné mám na lodi, bez které nemohu být,“ napsal na Twitteru Hradilek a připojil snímek, jak je na své lodi, kde má na boku nápis – Pravda a láska vždy zvítězí nad lží a nenávistí. Za výrokem jsou navíc uvedeny iniciály bývalého prezidenta Václava Havla .

Znechucený Hradilek se na sociálních sítích pouští do komentování současné politiky, ze které se mu dělá zle. „Stbák sestavuje vládu, zatýkáni za pouštění modlitby Marty Kubišové, choutky tajných agentů... Pískejte konec. Babiš , Zeman , Okamura . Fůůj. Lidi, voliči, nebuďme tak hloupí!“ upozorňuje stříbrný olympijský medailista z Londýna 2012, který se cítí být bezmocný, když vidí současnou politickou reprezentaci.

„Na Hradě je už 5 let mafiánská parta. Všichni tomu jen přihlížíme a nemůžeme nic. Jen doufat, že následky nebudou tak velký. Češi, volte rozumem!“ nabádá olympijský medailista z Londýna.

Hradilek nabírá sílu na novou sezonu ve Francii
Hradilek nabírá sílu na novou sezonu ve Francii

Témata:  politikahradilekzemanbabišloďVIPsport