Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chce posilu! Sparťan Rosický a jeho paní Radka se pokoušejí o druhé dítě

Autor: nem

Sezona ve Spartě je jeden velký smutek, tak proč si neudělat radost doma v Šestajovicích. Sparťan Tomáš Rosický (37) a jeho rozkošná paní Radka (36) se pokoušejí o druhé dítě.

Na podzim chodila se synkem Tomáškem (4,5) fandit na Letnou a ona i její slavný muž by rádi přivítali posilu. Tedy ne v rudém mančaftu, tam jich přišlo v létě deset a moc se nepovedly, ale v rodině!

„S manželem Tomášem si přejeme dalšího chlapečka nebo holčičku, ale necháváme to na náhodě,“ svěřila se pro iDnes.cz bývalá modelka a televizní rosnička Radka Rosická .

Tomíkovi snad brzy přibude sourozenec.
Tomíkovi snad brzy přibude sourozenec.

Hezké předvánoční přání, co říkáte? Což takhle vést šikovnému »Rosovi« juniorovi ruku a napsat v dopise Ježíškovi: „Chci brášku!“ Usměvavá mamka pověděla: „U nás se teprve začíná věřit na Ježíška. Syn vnímá, že Ježíšek existuje. Dárky ještě nakoupené nemám, nakupuji trošku na poslední chvíli, ale někam je poschovávám, aby je nenašel.“

A když jsme u těch schovávaček, s cukrovím to nestihla. „Vanilkové rohlíčky už zavoněly, ale bohužel se snědly dřív, než jsem je stačila schovat,“ prozradila Radka Rosická na své kluky, že jí je zbaštili.

Rosického TOP momenty proti Karviné: dal gól, dirigoval a nebál se ostrých zákroků
Video se připravuje ...