Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

To jsou vnady! Sportovní svět byl letos nejen o brankách, bodech a vteřinách

Autor: spo

Nebojí se vytasit své ženské zbraně. Letošní rok byl hojný na snímky bujných dekoltů či dokonce odhalených ňader, ať už samotných sportovkyň nebo partnerek špičkových sportovců. Kdo všechno v roce 2017 předvedl své vnady?

Má to ale štěstí. Bulharský tenista a letošní vítěz Turnaje mistrů Grigor Dimitrov randí s bývalou partnerkou mistra světa F1 Lewise Hamiltona zpěvačkou Nicole Scherzinger.

Zamilovaný pár byl načapán během dovolené na Ibize. Kromě toho, že se oba důkladně protahovali na pláži, tak Nicole byla nafocena i nahoře bez, když ji Dimitrov mazal opalovacím krémem.

Pěkný úlovek se podařil fotografům na Floridě. Na pláži jednoho luxusního hotelu v Miami se slunila sestra fotbalisty AS Řím Patrika Schicka modelka Kristýna a z horního dílu plavek jí vykoukla bradavka.

GALERIE: Nenechte si ujít přehlídku půvabu

Tenista na dvorcích americké zpěvačky
Tenista na dvorcích americké zpěvačky

Na stejném místě o několik měsíců chytala bronz i modelka a závodnice na Jetsurfu Petra Kladivová. Ta si však vršek od bikin vůbec nevzala a dala tak na odiv své vnady.

Nechtěný úlovek z pláže se podařil i kameramanovi České televize. Když s reportérem ČT sport Jiřím Štěpánem v srpnu natáčel reportáž před utkáním Plzně o základní skupinu Evropské ligy v Larnace, zachytil na pláži, jak se za reportérem opaluje dáma nahoře bez.

Dámou, která nemá vůbec problém s opalováním bez vršku plavek, je manželka bývalého tenisty Borise Beckera půvabná Lilly. Letos chytala barvu na Mallorce a jak má ve zvyku, tak vůbec nezahalovala své vnady. Kdo další ukázal bujné poprsí, se můžete podívat v galerii u článku.

Témata:  prsasportovkyněvnadyplážVIPsport