Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Není jí co závidět. Frolíkova láska Kobzanová promluvila o tom, jak trpí v mrazivé Kanadě!

Autor: pv

Studené počasí jí už leze krkem. Modelka a moderátorka Diana Kobzanová žije osm měsíců v roce v Kanadě se svým přítelem hokejistou Calgary Michaelem Frolíkem a jejich dcerou Ellou. Miss ČR 2001 prozradila v lednovém čísle časopisu Dieta, jak se v Severní Americe vypořádává s teplotami pod bodem mrazu.

Už tři roky se vypořádává s velkou životní změnou. Kobzanová se odstěhovala za Frolíkem do Kanady, kde většinu roku vládne krutá zima.

„Tady v Calgary během zimy přichází Chinook, teplý vítr, díky kterému během pár dní může být z –20 °C i +10 °C, ale když jsme žili ve Winnipegu, bylo to šílené. Každou zimu tvrdili, že tahle zima je nejhorší za posledních 10 let. Už jsem se tomu smála. Tam zase foukal ostrý ledový vítr, kvůli kterému bylo často –35 °C a líp než – 20 °C bylo dohromady týden za celou zimu, která tam je od půlky října někdy do půlky května,“ povzdechla si Kobzanová.

Michael Frolík s přítelkyní Dianou Kobzanovou na vyhlášení ankety Zlatá hokejka
Michael Frolík s přítelkyní Dianou Kobzanovou na vyhlášení ankety Zlatá hokejka

Radost jí alespoň dělá fakt, že na rozdíl od Česka má vždy bílé Vánoce. „Taky hodně svítí sluníčko a chodíme lyžovat a bruslit,“ prozradila modelka a zasmála se tomu, že ještě 28. dubna v Calgary napadl sníh až po kotníky.

„Nezvykla jsem si dodnes, ale musela jsem se přizpůsobit. Žiju tady většinu roku a jen bůh ví, jak dlouho ještě… Mám dobrou zimní bundu, sněhule a to stačí. Koupila jsem je už před lety právě ve Winnipegu a vystačím s nimi dodnes. Tyhle kousky z módy nevycházejí,“ smála se Kobzanová, která by se určitě nebránila tomu, kdyby jejího přítele vyměnili z Calgary do nějakého jiného klubu NHL, jež se nachází víc na jih.