Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Biatlonistka Charvátová bez tréninkového nádobíčka: Mezi parťáky se krade!

Autor: ps

Sice patří do A týmu reprezentace, ale letos toho zatím moc nenajezdila. Jen čtyři závody ve Světovém poháru, to není moc. Blonďatá biatlonistka Lucie Charvátová (24) navíc řeší další problém. Mezi jejími parťáky se krade!

Na výkony kolegyň z národního týmu jako jsou Gabriela Koukalová či Veronika Vítková zatím hledí z velké dálky, tak si musí dávat pořádně do těla. Chce se zlepšovat, vyrovnat se jim a třeba to někdy půjde a bude lepší než ony. Proto si Charvátová nadělila před silvestrem vyjížďku po Krkonoších. Ale nadšená se z ní nevrátila!

„Hej, ty zloději, co jsi mi na Benecku ukradl tenhle bidon! Do Nového roku ti přeji jen to nejhorší!“ napsala podrážděná biatlonistka k fotce na sociální síti, kde zrovna ze své oblíbené nádoby pije.

Pás na vodu kolem pasu se spoustou kapes, bez tohohle nádobíčka se při tréninku neobejde. Byl oranžový a dělal jí milionovou službu. Jenže nějaký běžkařský »parťák« ho odcizil!

Teď je kdo ví kde a Lucka si musí pořídit nový. Což o to, ve skladě národního týmu se jistě nějaký, ale je otázka, jaký citový vztah zrovna k tomuhle bidonu měla. Zdá se, že jí hodně chybí. Najde se?

Rozzlobená Charvátová napsala na Instagramu tenhle vzkaz.
Rozzlobená Charvátová napsala na Instagramu tenhle vzkaz.

Biatlonistky vtipkovaly před závodem: o peklu na střelnici a guláši
Video se připravuje ...