Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mareš k hokejové dvacítce: Vyřadí vás Kanada a za trest půjdete na můj koncert

Autor: pv

Hokejové Česko nyní žije zápasy reprezentace do 20 let na mistrovství světa v Buffalu. Tým trenéra Filipa Pešána ve čtvrtfinále senzačně porazil Finsko a v boji o medaile narazí v noci na pátek na superfavorita Kanadu. Co české mladíky žene za úspěchem? Dokonce i písničky moderátora Leoše Mareše.

Je to skvělá parta, která se umí i dobře bavit. Skvělou atmosféru si umí borci z národního týmu do 20 let vytvořit v kabině, kde si z reproduktorů pouštějí nejen světové hity, ale především ty české. Dokonce došlo i na skladby od známého moderátora Leoše Mareše .

Když Mareš viděl video ze šatny, jak mladíčci poslouchají jeho pěvecké pokusy, zareagoval na to na sociálních sítích. „Mně se líbí, že kluci mají svůj vlastní hudební názor. Postoupili do semifinále poprvé po 13 letech a budou hrát o medaile,“ napsal Leoš Mareš a jak má ve zvyku, tak hned začal vtipkovat. „Jestli s Kanadou vypadnou, tak půjdou za trest na můj koncert.“

Uvidíme, jestli mladí Češi půjdou do finále, nebo „trpět“ na hudební show. Zápas začíná ve 2:00 SEČ v noci ze čtvrtka na pátek.

Jaký je recept na Kanadu? Odpovídají Hořava, Říha a Sýkora
Video se připravuje ...