Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Motorkář Kornfeil randí s kráskou a Babišem: Hurá do Alp!

Autor: pv

Má pěknou, chytrou a navíc podnikavou dívku. Motocyklový závodník Jakub Kornfeil (24) je až po uši už několik let zamilovaný do půvabné blondýnky Dominiky Celé (23), která jezdce podporuje v jeho úspěšné kariéře. Společně si mladý pár umí užívat života. Silvestry například tráví v rakouských Alpách po boku vlivného známého – současného premiéra Andreje Babiše a jeho rodiny.

V paddocku mu ji mohou soupeři závidět. Kornfeil ale svou vyvolenou Dominiku příliš na závody mistrovství světa silničních motocyklů nebere. „Studuje v Rakousku a nemá čas se mnou někde cestovat. A já bych ani nechtěl, aby jezdila víc,“ řekl už dříve český jezdec stáje Prüstel GP, který i v letošním roce bude závodit v nejnižší třídě MOTO3.

Láska Kornfeila Dominika na jachtě
Láska Kornfeila Dominika na jachtě

Navíc razí heslo, že přítelkyně na závody nepatří. „Ne že bych s ní měl nějaké starosti, ale musím odvést něco navíc než normálně. Musím se jí věnovat a nemám takový klid. Ale to se dá jednou za rok určitě skousnout,“ prozradil Kornfeil. Dominika tak má víc času na studium Vysoké školy ve Vídni, kde se zaměřuje na obor vztahy s veřejností. Navíc ještě od loňska provozuje vlastní obchod s ručně šitými župany.

Společnou vášní českého jezdce a jeho milé je sport a především závody světové série na JetSurfu (surf s motorem). Kornfeil skvěle vychází i s rodiči Dominiky. Její otec Karel ho občas podporuje i během závodů a společnost, kde je obchodním ředitelem, závodníka i sponzoruje.

Zálibou Dominiky je cestování a léto ráda tráví v Chorvatsku. V zimě tradičně s celou rodinou a Jakubem jezdí do rakouských Alp do oblíbeného resortu, kde s nimi poslední dny v roce tráví i jejich dobrý známý, premiér Andrej Babiš s rodinou. Předloni se byl dokonce tehdejší mistr financí podívat na Velké ceně České republiky v Brně a loni byl zase motocyklový jezdec na Babišově svatbě na Čapím hnízdě.

 

Témata:  láskamotocyklykornfeilbabišMoto3VIPsport