Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tenista Rosol svléknul lásku na pláži. Je to tu divoké, píše jeho blondýnka!

Autor: ps

To, že se nebojí předvést své přednosti, ukázala láska Lukáše Rosola (32) už několikrát. A na Srí Lance to pokračuje! Milovanou Petru, která nahradila manželku Michaelu Ochostkou, svlékl tenista na pláži. Po Srí Lance se procházela nahoře bez!

Randí spolu zhruba rok a ani po takové době je to láskyplné pobláznění nepřešlo. Neposedný Lukáš ukázal, jak umí být ke svým partnerkám velkorysý a vyvezl blonďatou krásku do »Země slonů«.

Petra na Srí Lance odhodila podprsenku!
Petra na Srí Lance odhodila podprsenku!

V první řadě si užívají toho, že mohou být v náročném tenisovém programu pohromadě (i když Rosol , aktuálně 209. hráč žebříčku, v poslední době chybí na nejprestižnějších světových akcích). Těla opalují, kde jen to jde, což Petře nedělá problém. Nepatří se stydlivým ženám. Nevěříte? Stačí si projet její sociální sítě a hned vám to bude jasné. Tady v exotice bez problémů odhodila podprsenku!

Na ostrově v jihovýchodní Asii také našla pro svého vyvoleného přirovnání přímo z džungle! „On je king (král),“ napsala k fotografii, kde Rosol hledí na šumící moře. Kráčí v písku do půl těla, v ruce nese tričko a nohavice od kraťasů má vykasané. „Je to tu divoké,“ popisuje Petra dění v Asii. Líbí se jí tam. To dokazuje fotka, jak si splní sen. Konečně si mohla pohladit chobot! Slony očividně miluje…