Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Divoká a nestydatá! Užila si s Rooneym, teď na veřejnosti ukázala všechno

Autor: sjs

Je pořádně divoká a nestydatá. Britka Laura Simpsonová se loni v září „proslavila“, když byla načapána policisty v autě s opilým fotbalistou Waynem Rooneym, který navíc seděl za volantem. Ženatý otec tří synů si zadělal na pořádnou ostudu. To jeho společnice se díky této aférce snaží stát celebritou.

Manželka Waynea Rooneyho půvabná Coleen odletěla na exotickou dovolenou s jejich třemi syny. Tatínek si zatím doma užíval. Fotbalista Evertonu v baru sbalil právě Simpsonovou a jejím vozem jeli pravděpodobně na místo, kde by se oddávali sexuálním radovánkám. To by je ale nesměla zadržet policie.

Laura odhalila na ulici ňadro
Laura odhalila na ulici ňadro

Rooney to následně schytal nejen od manželky, ale i od veřejnosti. To Laura se okamžitě chytila šance a začala se drát do médií. Jen vyprávění pikantních historek novinářům už jí ale asi nestačilo, tak mladá dáma začátkem února vytasila ženské zbraně přímo na ulici v Manchesteru.

V zelených šatech šla s kamarádem z nočního klubu a na fotografy vystrčila silikonová ňadra a dokonce ukázala i rozkrok. Naštěstí měla v tu chvíli na sobě alespoň kalhotky. Co asi udělá Simpsonová kvůli slávě příště?

Témata:  milenkacoleenprsanevěrasexyWayne RooneyVIPsport