Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ohlédnutí za Valentýnem: Štěpánkova romantika či úplně nahý Šebrle. I zepředu!

Autor: ps

Rozdaly se květiny i polibky, někteří mají za sebou romantický večer, na který minimálně rok nezapomenou, jiní si z něho třeba tolik pamatovat nebudou. Ovšem takový desetibojař Roman Šebrle (43) se s nějakým rozmazlováním nepáral – popřál všem zamilovaným úplně nahý!

Páry aktivní na sociálních sítích o sobě daly vědět i na sv. Valentýna, kdy je zásobovaly desítkami fotek se srdíčky a rudými růžemi. Na romantiku se cítil třeba kouč Novaka Djokoviče , Štěpánek se zavřenýma očima přilepil v přírodě polibek své lásce Nicole Vaidišové.

Těžko říct, kdo se od koho inspiroval, protože bývalá světová jednička (momentálně Djokovič spadl na 14. místo žebříčku) také na Instagramu ukázal svoji lásku Jelenu. Dokonce tak, že se natahuje z kurtu na tribunu, aby jí dal hubana.

Ester vrátila Tomášovi vzkaz. Myslela na něho, tak si ho namalovala do písku.
Ester vrátila Tomášovi vzkaz. Myslela na něho, tak si ho namalovala do písku.

Růže, obličej v písku i společný obrázek připomněl Valentýna asi nejsledovanějšímu sportovnímu páru Česka Tomáši Berdychovi s manželkou Ester. „Musel jsem ukázat tenhle obrázek. Je to naše selfie, já jsem samozřejmě ten usměvavý v písku,“ korigoval fanoušky doplňujícím popiskem. „Jen škoda, že nemůžeme být dnes spolu,“ posteskl si ve svém vysvětlení, že je jen namalovaný.

Přes sexy top svého spodního prádla poslala valentýnku bývalá tenistka a jedna z nejkrásnějších žen na okruhu WTA Iveta Benešová. „Záleží na vás, jestli tenhle svátek slavíte, prostě si užijte dnešní den s někým speciálním. Pro mě je to Liga mistrů,“ šokovala uhrančivá brunetka.

Kdo si nebral servítky vůbec, byl exdesetibojař a současný televizní moderátor Roman Šebrle . A nutno podotknout, že jeho vtípek zabral! Odhalený příspěvek mu přinesl takový počet líbivých kliknutí, na které dosud nikdy nedosáhl. A pozor! Kdo byl pozorný, mohl vidět bývalou atletickou hvězdu nahou i zepředu…