Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Stará láska nerezaví? Vonnová poslala vzkaz nevěrnému Woodsovi!

Autor: ps

Táhli to spolu tři roky a za rozpadem jejich vztahu stála nevěra. Tiger Woods (42) prý opět neudržel své libido, což odskákala i lyžařka Lindsey Vonnová (33). Jejich vztah byl ale jiný. Pouto, které mezi sebou vypěstovali, stále trvá. Dokázal to golfistův návrat na zelené trávníky!

Byla to senzace, když v březnu 2013 jen tak přes facebookovou zprávu Vonnová oznámila: „Nejspíš by to nebylo nejlépe střežené tajemství, takže… Ano, chodím s Tigerem Woodsem .“

Světové deníky, weby i specializované magazíny měly o svých titulních stranách jasno. Byla to láska, jakou sportovní svět dlouhou dobu nezažil. Tiger si Lindsey hýčkal, jenže… Zase se »zaběhnul«!

Lyžařskou šampionku prý podvedl po nezdaru na jednom z turnajů a nejspíš to nebylo jedinkrát. „Měl poměr s jinými ženami. A Lindsey se to dozvěděla,“ řekl listu Daily Mail Tigerův blízký přítel. Jak na to přišla? „Když zjistil, že byl viděn s cizí ženou, sám se Lindsey přiznal,“ dodal Woodsův kamarád.

Po třech letech byl konec, oba to moc bolelo. Tigerův návrat na greeny po čtvrté operaci zad ale jen ukázal, jak k sobě mají stále blízko. Vonnová přes sociální síť Woodsovi vzkázala, že mu moc drží palce. „Pojďme, Tigere!“ hecovala bývalou lásku.

V konečném výsledku mu asi pomohla. Na turnaji Valspar Championschip, který je součástí nejprestižnější túry PGA Tour, totiž legendární Američan skončil dělený druhý a vydělal parádních 11,8 milionu korun!

Kdo ví… Možná se u nich ještě dočkáme dalšího návratu, tentokrát třeba v soukromém životě…

Časy, kdy byli Lindsey Vonnová a Tiger Woods ještě spolu, jsou pryč
Časy, kdy byli Lindsey Vonnová a Tiger Woods ještě spolu, jsou pryč