Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílenost profi hráče šipek: V přímém přenosu osahával těhotnou moderátorku!

Autor: ps

Krásným moderátorkám jde jen těžko odolat… Své o tom ví skotský hráč šipek Ross Montgomery (55), jemuž se říká The Boss. Ten neuhlídal své ruce a během přímého přenosu osahával těhotnou moderátorku Helen Skelton!

Tři roky držela jazyk za zuby, protože byla vystrašená a bála se, co se bude dít. Jenže incident se nakonec provalil! Co se stalo? Montgomery (šipkami vydělal 4,4 milionu korun) při jednom z turnajů přišel dát rozhovor pro BBC, postavil se před Helen a v návalu kdo ví čeho, ji chytil za zadek.

Moderátorka vypadala překvapeně, ale zachovala se jako profesionálka. Stisk ruky na jejím pozadí přešla. „Cítila jsem se hrozně! Přemýšlela jsem nad tím a pak to nechala být,“ řekla, jak v roce 2015 uvažovala.

„Bylo to jen přátelské poplácání po zadku,“ hájí se s odstupem času profesionální hráč vystupující pod jménem The Boss. Jenže v tomhle případě se jako šéf nechoval! „Bylo to jen přátelské poplácání. Vždyť jsem tam měl i manželku, přece bych něco takového nedělal před ní. Užívat slovo osahávání je vážně trochu moc!“ rozzlobil se Montgomery.

Otázka dnešní doby je jasná: Jaké poplácání je přátelské a co můžeme označit jako osahávání?

Montgomery s moderátorkou v akci.
Montgomery s moderátorkou v akci.