Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Útěcha Berdychovi za výpadek v Indian Wells: Klín odpočinku Ester v Miami!

Autor: ps

Když se nedaří, je potřeba utěšit. A od koho jiného, než od manželky! Hodná žena Tomáše Berdycha (32) v Miami ukázala, jak se o svého vyvoleného postarat. Žádný chlap přeci neodmítne, aby mohl položit hlavu do klína své lásky a odpočívat…

Podle toho, jak Ester zásobuje Instagram, pendluje v posledních týdnech mezi Kalifornií a Miami. Krásná žena nejlepšího českého tenisty dává nahlédnout do soukromí, co dělá a jak se jí daří. A se svým tenistou sdílí vítězství i porážky.

Právě s prohrou na velkém turnaji se museli vypořádat. Berdych sice vstupoval do turnaje v Indian Wells jako nasazená dvanáctka, ale poroučel se už ve 3. kole. Padl se semifinalistou letošního Australian Open Čong Hjon z Koreje (4:6, 4:6). Z Kalifornie se pak přesunul na východní pobřeží Ameriky, aby doplnil energii po boku své milé.

Na tohle se mohl Berdych těšit po vypadnutí z turnaje v Miami.
Na tohle se mohl Berdych těšit po vypadnutí z turnaje v Miami.

A právě Ester se zachovala jako fantastická manželka! „Chill in Miami,“ napsala na sociální síti, což v překladu znamená – pohoda v Miami. Na obrázku vyfocený spodní díl placek a nekonečné štíhlé nohy. Přesně takovou atmosféru Tomáš po výpadku na poslední akci potřeboval. Navíc… O co jde, vždyť Berdych letos na kurtech vydělal už krásných 9,5 milionu korun.

Tak snad se dobře naladí na další turnaj a uvidíme ho minimálně ve finále!