Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Game, set, miminko! Štěpánek s Vaidišovou už kupují dupačky a těší se

Autor: top, om

Český tenis má zaděláno na báječné zítřky! Radek Štěpánek (39) s Nicole Vaidišovou (28) prožívají největší štěstí. Na sociálních sítích oznámili, že čekají miminko!

Tenisové tituly, olympijské medaile, daviscupové triumfy, vydělané stamiliony korun… To vše Štěpánek prožil, ale zvěst, že s Nicole se stanou rodiči, všechno předčila.

„Jsme šťastní, že se s vámi můžeme podělit o radostnou zprávu, že se v létě dočkáme našeho přírůstku do rodiny a zároveň odhalit první pořízené dupačky do šatníku miminka,“ pochlubili se Štěpánek i Vaidišová na sociální síti Instagram u fotky dupaček. Jsou v neutrální bílé barvě a je na nich anglicky napsáno: Můj táta hraje tenis lépe než tvůj táta…

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová čekají narození prvního potomkaFoto facebook.com

Radek s Nicole přidali ke svému románu další kapitolu: Měli svatbu – a rozvedli se. Dali se dohromady – a rozešli se. Od loňského října jsou ale zase spolu, osudová přitažlivost je potřetí spojila. A nejen ta, teď je to vážnější než kdy jindy. Udělali krok, který je spojí navždy: V červenci čekají potomka.

„Potkali se a zjistili, že se zase přitahují a je jim spolu dobře,“ uvedl zdroj Blesku z jejich okolí loni v říjnu. Byla to víc než pravda, jelikož šťastnou událost očekávají devět měsíců poté.

Ti dva mají dlouhou společnou historii. Dali se dohromady už před jedenácti lety. V roce 2010 měli veselku na Pražském hradě, v červnu 2013 se rozvedli. V roce 2015 proběhl první pokud o návrat, ten ještě nevyšel. Další už ano. Loni v listopadu »Štěpec« ukončil kariéru a týden poté oznámil, že nastupuje do trenérského týmu Srba Novaka Djokoviče. V těch hektických dnech toho ale zjevně stihl daleko víc.

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová čekají narození prvního potomka
Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová čekají narození prvního potomka