Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Štěpánek a Vaidišová se těší na prvního potomka: Budou chovat holčičku?!

Autor: top

Pohlaví miminka neprozradili, nic nenaznačuje ani neutrální barva bodýčka. Blesk to ale spočítal a má tip, že Radek Štěpánek (39) a Nicole Vaidišová (28) budou mít holčičku!

Podívejte se, jak to bude bývalé sedmé hráčce světa jako mamince v náručí s malou princezničkou slušet. Když se s rozkošnou dívenkou fotila v roce 2007 na autogramiádě, ještě tehdy sedmnáctiletá Nicole nemohla tušit, že o 11 let později bude sama mámou.

A jak jsme přišli na to, že to bude holka? Použili jsme zaručenou teorii, která praví, že se krev člověka obměňuje každých sedm let a páru se narodí dítě stejného pohlaví, jako má partner s mladší krví v okamžiku početí. A Nicole měla na podzim ani ne roční krev, zatímco Radek čtyřletou...

Další klíčová otázka zní: Bude druhá svatba? Bývalí tenisté se brali v létě 2010, o tři roky později se ale rozvedli. Dá se předpokládat, že do toho praští i podruhé, byť je nanejvýš pravděpodobné, že se rozhodně nebude opakovat okázalá veselka na Pražském hradě s účastí desítek hostů jako před osmi lety.

Mimčo si Vaidišová pochovala na autogramiádě v roce 2007. Jak já to půjde s tím svým?
Mimčo si Vaidišová pochovala na autogramiádě v roce 2007. Jak já to půjde s tím svým?

Jisté je, že Radek a Nicole budou báječnými rodiči. Daviscupový hrdina je znám tím, že děti zbožňuje a vždy se jich kolem něho motala spousta. Bráchovy, kondičního trenéra Marka Všetíčka nebo Petra Kordy, jehož dcery občas Štěpánka nazývají starším bráchou.

A Nicole? Ta má praxi od svých bratrů. Oliver Vaidiš přišel na svět, když jí bylo pět, Toby Kodat je mladší dokonce o 14 let...

Bude mlátit do míčků? I tihle mají tenis v genech

Vaidišová byla sedmou hráčkou světa, Štěpánek se nejvýše vyšplhal na pozici č. 8. To by v tom byl čert, aby jejich potomek neměl tenisové vlohy. Nebude však zdaleka prvním dítkem, jehož oba rodiče mlátili do žlutých balonků na profesionální úrovni...

Roger Federer (36) a Mirka Federer (39)

* On má 20 grandslamů, ona ještě jako Vavrinecová reprezentovala Švýcarsko na OH.
* Mají dva páry dvojčat, dcery Myl Rose a Charlene Rivu (8) a syny Lea a Lennyho (3).

Andre Agassi (47) a Steffi Graf (48)

* Oba byli tenisovými světovými jedničkami.
* Mají dvě děti, dceru Jaz Elle (14) a syna Jadena Gila (16).

 Petr Korda (50) a Regina Kordová (50)

* On vyhrál v roce 1997 Australian Open, ona ještě jako Rajchrtová byla v žebříčku WTA na 26. místě.
* Dcery Jessica (25) a Nelly (19) jsou úspěšné golfistky, syn Sebastian (18) vyhrál v lednu juniorku na Australian Open.