Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rajcovní česká lyžařka končí! Fanoušci okukovali její odhalenou prdelku

Autor: sjs

Zdraví jí nedovolí dál pokračovat. Skikrosařka Andrea Zemanová (25) ukončila profesionální kariéru kvůli přetrvávajícím problémům s koleny. Jedna z nejkrásnějších českých lyžařek kromě skvělých výkonů ve Světovém poháru dokázala fanoušky potěšit i dráždivými snímky na sociálních sítích.

Byl to marný boj. Andrea Zemanová kvůli problémům s koleny přišla o účast na únorových olympijských hrách v Pchjongčchangu. Naposledy dcera slavného sjezdaře Bohumíra Zemana závodila loni v březnu.

„Po tom všem mi kolena neumožňují dál vrcholově sportovat. Každý rok byl v tomhle drsném sportu boj. Ale krásný. Bolesti kompenzovaly ty nejhezčí zážitky,“ napsala Zemanová na svém Facebooku.

Andrea vběhla nahá do vířivky
Andrea vběhla nahá do vířivky

Podobně jako její otec se věnovala nejprve sjezdovému lyžování, v němž si připsala jeden start na mistrovství světa v roce 2011 a dvakrát se objevila ve Světovém poháru. O dva roky později debutovala v skikrosařském SP. V něm dosáhla největšího úspěchu v únoru 2015 v Aare, kde vybojovala druhé místo.

Do první desítky se v elitním seriálu prosadila osmkrát. Na olympiádě v Soči skončila jednadvacátá. Proslula i svými odvážnými snímky na sociálních sítích, kde několikrát odhalila nejen své pozadí.

Témata:  kariéranahotasexyskicrossZemanováVIPsport