Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Berdychova Ester škádlí v krátkém tílku: Tady je Tomášovo!

Autor: ps

V posilovně tráví spoustu času, aby si po boku svého milovaného tenisového fešáka udržela modelkovskou postavu. Ester Berdych Sátorové (26) se to daří nad míru dobře, vůbec se pak nemusí stydět poodhalit o něco víc. Jako naposledy, kdy se slunila jen v krátkém tílku!

Je to dřina chodit denně běhat, trávit nekonečné minuty na pásu či pracovat s váhou svého těla. Do toho Ester dohlíží na rodinnou životosprávu a takové chování jednoznačně imponuje i nejlepšímu českému tenistovi. Berdych (32) po boku Ester jenom kvete!

V posledních týdnech sexy brunetka na sociálních sítích ukazuje, jak je fitkem posedlá. Provokativní fotka v modro-černých bikinách, v póze u zrcadla s posilovacími míči a v poslední řadě vyprsená opalovačka! „Ready for summer,“ vzkazuje Ester, že je na léto připravena.

Na druhou stránku, aby měla manželka na přípravu dokonalého života prostor, dohlíží Tomáš. Letos už vydělal přes 11 milionů korun, v kariéře zhruba půl miliardy, takže nejsledovanějšímu českému sportovnímu páru nestojí v cestě za sny vůbec nic…

Takhle se opaluje paní Berdychová.
Takhle se opaluje paní Berdychová.