Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Švagrová Michaela Schumachera na okruhu v Mostě: Česku předvede silikony!

Autor: zal

Do Česka se žene vůz se jmenovkou Schumacher. Za jeho volantem bude o víkendu při závodech v Mostě sedět Cora (41), exmanželka Ralfa (42) – mladšího ze slavných bratrů. Příběh téhle sexbomby je plný kontroverzí.

Když se před třemi lety s Ralfem po čtrnácti rocích »Itálie« rozvedli, Cora to oslavila opravdu stylově. Lechtivými fotkami pro německou verzi časopisu Playboy. „Ukázala nám to, co už její exmanžel více neuvidí,“ hlásal titulek. Zatímco uši, za které se prý stydí, schovala za vlasy, silikonové čtyřky se nezdráhala dát do placu. Nikdy se ostatně netajila tím, že si prsa nechala vylepšit. „To přece vidí i slepý, že nejsou pravý!“ prohlásila kdysi.

Brali se nadvakrát. Poprvé v roce 2001 – tři týdny před narozením jejich syna Davida. Podruhé o rok později v kostele, když jim svědčil starší »Schumi«. Už tehdy ale prý Cořin otec přítomným říkal: „Na tomhle vztahu mi něco nesedí.“

Dlouho se jeho proroctví nenaplňovalo a Cora byla ozdobou formule 1, kde Ralf až do roku 2007 působil. „Nikdo jiný ho v noci před závodem nepřipraví líp než já!“ čertila se paní Schumacher , když jí stáj Williams zakazovala jezdit s manželem na Velké ceny. Ralf dokonce skoupil 360 aktů Cory, které pořídila před seznámením, aby ji měl jen pro sebe.

Jenže proroctví závodníkova tchána se začalo naplňovat. Oba dva byli přistiženi při nevěrách, žili odděleně, a když se potkali, bylo to o život. Zasahovat u nich musela i policie, která řešila vzájemné napadení a domácí násilí. Manželství tak nemohlo skončit jinak než rozvodem, ve kterém se hrálo o pohádkové jmění 2,7 miliardy korun. Nakonec Cora ale vysoudila údajně »jen« 160 milionů a část nemovitostí.

Cora Schumacherová také závodila, v šampionátu cestovních vozů. Byla to hodně sexy pilotka...
Cora Schumacherová také závodila, v šampionátu cestovních vozů. Byla to hodně sexy pilotka...