Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexy lyžařka Vonnová randí s hokejistou, který se porval s Plekancem!

Autor: sjs

Nedá si pokoj a opět lovila mezi sportovci. Lyžař Thomas Vonn, golfista Tiger Woods, trenér amerického fotbalu Kenan Smith měli čest být partnery lyžařské královny Lindsey Vonnové, která nyní randí s o pět let mladším hokejistou P. K. Subbanem.

Je to prý hotová věc. Lyžařská hvězda Lindsey Vonnová často navštěvuje Nashville, za který hraje hokejový obránce P. K. Subban. Jedna z největších opor klubu má pohádkový plat 9 milionů dolarů ročně a letos táhne tým za ziskem Stanley Cupu.

Vonnová a P.K. Subban se k sobě měli už loni
Vonnová a P.K. Subban se k sobě měli už loni

Americká sjezdařka byla dokonce miláčka podpořit v Coloradu, kde nastoupil v utkání proti tamním Avalanche. Dvojice se zná minimálně od loňského roku, kdy spolu byli poprvé spatřeni na vyhlašování sportovních cen.

Už tehdy se k sobě dost měli, ale Lindsey v tu dobu ještě chodila s trenérem amerického fotbalu Kenanem Smithem. Od letošního roku byla ale bez závazků a toho měl využít výstřední hokejista Subban, který si umí udělat nepřátele i z vlastních spoluhráčů.

Před šesti lety například vyvolal při tréninku šarvátku s  Tomášem Plekancem , když oba ještě hráli za Montreal. „Nebylo to nic osobního, byla to týmová věc,“ tvrdil tehdy novinářům Plekanec, ale následně se s neoblíbeným Subbanem ještě několikrát poškorpil.

Témata:  NHLvonnováplekanecláskasubbanVIPsport