Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Řepka zuřil ve studiu: Za mě by si tohle Baroš na hřišti nedovolil!

Autor: pv

Byl to jeho velký den. Útočník Milan Baroš s domácím Baníkem Ostrava porazil v Het lize Spartu 3:2 a právě on byl klíčovým hráčem svého týmu. Z ostrých střetů proti soupeřům z Prahy vyšel s modřinami, ale bez napomenutí od sudího Emanuela Marka. To naštvalo někdejšího letenského stopera Tomáše Řepku, který soptil ve studiu talk show Tiki-Taka na O2 TV Sport.

Byl jako utržený ze řetězu. Baroš řádil na domácím trávníku ve vyhecovaném utkání a postaral se o výhru 3:2 nad nenáviděnými rivaly ze Sparty. „Kdybych tam byl já, tak by si tohle Baroš nedovolil. To říkám na rovinu. Tohle jeho rozhazování rukama…Sparťani měli něco udělat,“ hřímal naštvaný Řepka.

Připomněl, jak dokázal Baroše zkrotit například ve vzájemných zápasech v Premier League. „Když jsme proti v sobě hráli v Anglii, udělal jsem na něj dva zákroky a bylo po Barym. Pak jsem ho na hřišti hledal a volal jsem ho, kde je,“ rozesmál Řepka všechny ve studiu.

Když se ale vrátil k výkonům Sparty, byl znovu kritický. „Sparta se nikam neposunula. Takhle prostě nemůže hrát,“ zoufal si Řepka, že ani pod novým trenérem Pavlem Hapalem se tým z Letné neposunul herně k lepším výkonům.

Řepka v TIKI-TAKA: Za mě by si to Baroš nedovolil! Jak ho uzemnil v Anglii?
Video se připravuje ...