Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hokejista Voráček zveřejnil selfíčka jako přiznání: To je moje Markéta!

Autor: as, top

Tak si nás tedy spolu všichni prohlédněte! Hokejový miliardář Jakub Voráček (28) se rozhodl oficiálně představit svoji dosud přísně utajovanou českou lásku Markétu. A jak vidno, ti dva jsou spolu šťastní.

Konec schovávání! Žádná milenka, žádná dočasná utěšovatelka po mém odchodu od rodiny. Jmenuje se Markéta Burešová (25) a je to moje oficiální přítelkyně. Takhle jednoznačně lze chápat Voráčkův počin – na svoji facebookovou stránku dal v uplynulých dnech jako své profilové fotky hned dvě společná selfíčka se zdravotní sestřičkou z Uherského Hradiště. A zamilovanost z nich obou přímo čiší!

Útočník Philadelphie Flyers a jeden z nejlepších českých hokejistů se tak k celé situaci rozhodl postavit jako chlap a potvrdil informace Blesku. Ano, příčinou jeho loňského odchodu od americké partnerky Nicole, s níž byl sedm let, a ročního synka Jakuba byla právě sexy černovláska ze Slovácka!

Že to mezi Voráčkem a Markétou jiskří, o tom není pochyb.
Že to mezi Voráčkem a Markétou jiskří, o tom není pochyb.

Už v létě 2016 ji coby zadaný nastávající otec líbal v centru Prahy, ovšem nakonec se vrátil k Nicole a zkoušel vztah slepit. O loňských prázdninách se s Markétou, která za sebou má nepovedené roční manželství, potkali na svatbě hokejového kámoše Smoleňáka a nehnuli se od sebe ani na krok.

Na podzim si svoji osudovou lásku nastěhoval do Philadelphie, a když byli v půlce března fotografy přistiženi na zápase basketbalové NBA, Kuba pochopil, že už nemá cenu dál zapírat...

Konečně se mohou jeden druhému věnovat naplno a bez zábran! Voráčkovi Letci totiž vyletěli z play off už v prvním kole a důrazný forvard má volno. Kvůli vyčerpání odmítl posílit český nároďák na mistrovství světa.

„Jsem strašně unavený, potřebuji si konečně pořádně odpočinout,“ vzkázal k nelibosti fanoušků trenérům. Shodil svůj ryšavý plnovous a na dovolené se zcela oddává Markétě. Ta mu teď znovu vlévá energii do žil. Projeví se její péče na Kubových výkonech v další sezoně?

Fischer o Voráčkovi: Mistrovství se nezúčastní, chce si odpočinout
Video se připravuje ...