Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Voráček o nové lásce: Jsme zamilovaní, s Nicole tam nebyla chemie

Autor: zal

Dost bylo skrývání. Nejdřív se pochlubil společnou fotku a teď kapitán nároďáku (toho času v záloze) Jakub Voráček (28) poprvé promluvil o lásce k půvabné Markétě Burešové (25), kvůli které opustil dlouholetou partnerku Nicole, se kterou má syna.

„Jsme spolu od začátku listopadu. Známe se dva roky a ta láska tam už je nějakou dobu, ale dali jsme se dohromady až nějakých sedm měsíců nazpátek,“ prozradil útočník Philadelphie na Primě v magazínu TopStar. „Jsme zamilovaní a šťastní,“ dodal.

Bylo to v létě 2016, když je Blesk přistihl, jak se hubičkují v centru Prahy. „Markéta byla vdaná, my jsme čekali s Nicole dítě a nebyl to nejlepší čas. Ale nakonec jsme spolu skončili a jsme oba šťastní,“ vrátil se Jakub do doby, kdy mezi nimi přeskočila jiskra.

Z té se nakonec stal pořádný fajrák, protože hokejista po boku zdravotní sestřičky z Uherského Hradiště prý poznal to, co mu doma scházelo. „S Nicole to nebylo tak, že bychom měli nějaké extra velké problémy. Ale nebyla tam ta chemie. Já si tenkrát myslel, že stačí, když se dva nehádají,“ vzpomíná.

S Markétou to ale je jinak. „Opravdu si rozumíme, máme si pořád o čem povídat a ten čas s partnerem tě baví,“ vysvětluje.

Hokejový miliardář Jakub Voráček se rozhodl oficiálně představit svoji dosud přísně utajovanou českou lásku Markétu.
Hokejový miliardář Jakub Voráček se rozhodl oficiálně představit svoji dosud přísně utajovanou českou lásku Markétu.