Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Koukalová hazarduje s manželovým "nádobíčkem"! Zkusí reprezentovat v jiném sportu?

Autor: sjs

Minigolf vyměnila za biatlon. Gabriela Koukalová se na sociální síti pochlubila černobílým snímkem, na kterém trénuje odpal. Míček nebyl ale umístěný na začátku dráhy, ale přímo v rozkroku manžela Petra!

Nezahálí. Koukalová po přerušení biatlonové kariéry žije aktivně. „Na sport jsem rozhodně nezanevřela, naopak! Zkouším objevovat i nové. První lekce minigolfu. Nic se mi nestalo, nic mě po tréninku nebolí, vše v pohodě,“ psala bývalá mistryně světa na Facebook k fotce, na které odpaluje míček z manželova rozkroku.

Snad to doopravdy nezkoušeli. Koukalová vtipkuje, že míček odpaluje z rozkroku svého muže Petra.
Snad to doopravdy nezkoušeli. Koukalová vtipkuje, že míček odpaluje z rozkroku svého muže Petra.

Na tento příspěvek dokonce i zareagoval Český minigolfový svaz. "Jsme potěšeni, že jste začala s lekcemi minigolfu. Klidně se mezi nás zapište, všechno Vás naučíme, v reprezentaci taky můžete vyhrávat světové medaile a i když po některé spoluhráčce hodíte míček (nebo třeba jablko), tak Vás i tak bude mít ráda. Nakonec biatlon i minigolf mají mnoho společného - hole jako hole, trefit cíl musíte taky a pokud chcete medaile, musíte porážet Němky."

Zamilovaná dvojice často na internetu podobným způsobem provokuje. Před časem například spolu natočili video, kde Gabriela míří svou malorážkou na rozkrok bývalého badmintonisty a vyzývá ho, aby svou chloubu rozhoupal a měl tak větší šanci, že ho Koukalová netrefí. Chtěli tak upozornit na prevenci rakoviny varlat.

Koukalová: Chápu, že lidi rádi vidí někoho vítězit a usmívat se, ale je to pouze skořápka
Video se připravuje ...

Témata:  biatlonKoukalrakovinaKoukalováminigolfVIPsport