Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Biatlonistka Kuzminová řekla šokující pravdu! Kolik za ni Slovensko zaplatilo Rusku?

Autor: ps

Ruská biatlonistka Anastasia Kuzminová (33) bude reprezentovat Slovensko. Už je to deset let, kdy se naši východní sousedé chlubili, že mají velkou naději pro TOP závody. Měli pravdu, superrychlá sportovkyně jim získala cenné medaile, ale za jakou cenu? Pro Slovensko to byl fantastický byznys!

Změna národnosti byla v roce 2008 celoslovenskou událostí číslo jedna. Část národa ji nesnášela, a to se ještě neprojela po sněhu v reprezentačním dresu. Jiní tušili, jaký talent v sobě skrývá, a byli nadšení. Jenže… Dodnes je přestup Kuzminové zahalený tajemstvími. Co je tím největším? Jaký balík za ni Rusové dostali!

Anastasia Kuzminová slaví první místo
Anastasia Kuzminová slaví první místo

Když Kuzminová přešla na slovenskou půdu, měla krátce po narození dítěte. Nikdo nevěděl, do jaké formy se dostane. I to byl důvod, proč už nepokračovala v barvách Ruska. Všem škarohlídům odpověděla – během deseti let vyhrála zlato na třech olympijských hrách po sobě.

Za tu dobu se vyprávěly zvěsti, kolik za ni musel biatlonový svaz zaplatit Rusku, kolik dostala peněz od Slovenska, ale jen ona ví, jak to doopravdy bylo. A teď s tím vyšla na povrch!

„Ty kletby jsem slyšela, dokonce i přesné sumy. Ale víte, jaká je pravda? Nikdo nikomu nic nezaplatil. Slovensko ani nedisponuje takovými penězi, o nichž jsem slyšela,“ řekla naštvaná Kuzminová. Skvělý obchod, nemyslíte?