Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vácha, Kotek a teď Ujfaluši! Krásná novinářka ulovila dalšího slavného muže

Autor: sjs

Jejím půvabům muži stěží odolávají. Bulvární novinářka Markéta Křivánková v minulosti randila s hercem Vojtou Kotkem, s fotbalistou Sparty Lukášem Váchou a nyní už delší čas chodí s bývalým kapitánem národního týmu Tomášem Ujfalušim. Už dokonce plánují společnou budoucnost.

Fotbalový bouřlivák a známý playboy Ujfaluši v minulosti randil s kráskami, jako televizní moderátorka a herečka Michaela Ochotská nebo Miss 2009 modelka Aneta Vignerová.

Tomáš se ale nechal slyšet, že ženou jeho života je jeho exmanželka Kateřina, se kterou má dceru Kačenku. Nyní ale někdejší obránce Fiorentiny nebo Hamburku randí s bulvární novinářkou Markétou Křivánkovou.

Ujfalušiho oblek vyjde na 30 tisíc korun.
Ujfalušiho oblek vyjde na 30 tisíc korun.

Pro sexy blondýnku to není první slavná známost. Před pěti lety se spustila s hercem Vojtou Kotkem. Pletky měla i s fotbalistou Sparty Lukášem Váchou a loni na podzim jí srdce vzplanulo pro Váchova bývalého Spoluhráče z Letné Ujfalušiho.

„Jsou spolu už přes půl roku. Plánují dokonce společné bydlení,“ prozradil zdroj z blízkého okolí zamilovaného páru. Stejně jako bývalý kapitán národního týmu má jeho současná láska dítě. S jedním z předešlých partnerů má syna.  

Ujfaluši o zlatokopkách: Poznám je, ale už je nepotkávám. Jedině kdyby…
Video se připravuje ...

Ujfaluši v pořadu Overtime: Díky hlášce jsem nesmrtelný. A mrzí mě jen Liverpool
Video se připravuje ...