Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Jedna kráska nestačí! Hvězdný Ronaldinho chystá svatbu, bude mít dvě nevěsty

Autor: hoz

Fotbalová legenda Ronaldinho (38) chystá veselku. Ale pozor, nic obyčejného nečekejte! Brazilský kouzelník s míčem si nebude brát jednu ženu, ale hned dvě! Zní to až neuvěřitelně, ale nejlepší fotbalista světa z roku 2005 má doma v Riu de Janeiro totiž dvě snoubenky. Společně s Priscillou Coelho a Beatriz Souza tvoří harmonickou trojici, která si v srpnu řekne společné »ano«. 

Jak se tihle tři dali dohromady? S Priscillou začal Ronaldinho chodit po svém návratu z Evropy do Brazílie v roce 2012. No a v březnu 2016 se potkal s Beatriz. A když kvůli jedné nechtěl opustit druhou, začali všichni tři žít na hromádce.

Nadšením z jejich vztahu ale příliš neoplývají rodiče Priscilly. „Jsou přímo rozčílení. Zjistili, že žijí všichni tři spolu, a že jim dokonce Ronaldinho dává stejné dary,“ nechal se slyšet rodinný přítel.

Mnohoženství neuznává ani fotbalistova sestra Deisi. Ta už dokonce svému bratrovi vzkázala, že s jeho divokým nápadem nesouhlasí a kvůli tomu na jeho svatbu určitě nedorazí. Ale ani to plán se svatbou nezastaví. Šťastná trojice má za sebou i zásnuby. Ty podle brazilských médií proběhly v březnu letošního roku.

Dva prsteny se stejným diamantem

A aby se děvčata nehádala, která dostala od svého budoucího muže hezčí a dražší prsten, nechal Ronaldinho pro obě vyrobit totožný se stejně velkým diamantem.

I když je Brazílie zemí s největším počtem katolíků na světě a manželství s více než jednou ženou je zakázáno, neortodoxní sňatky nejsou žádnou výjimkou. Lidé si totiž našli mezeru ve výkladu zákona a obcházejí ho. Takže polygamie není jen výsadou bývalé superhvězdy Barcelony či AC Milán…

Priscilla Coelho
Priscilla Coelho