Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

České hvězdy už si po sezoně válí šunky: buřty na chatě i koupání v Kalifornii

Autor: ps

Nadřeli se dost a konečně nastal čas, aby si odfrkli. Ale téměř všichni sportovci, kteří dávají dohromady zhuntovaná těla, ani na chvilku nevypnou! Pojďme se detailně podívat, jak si užívají dovolenou fotbalisté, hokejisté nebo třeba snowboardistka Eva Samková (25).

Začněme v Německu, kde už fotbalová sezona řekla sbohem. Mistrem se s naprostým přehledem stal Bayern Mnichov. Hertha Berlín, nenápadný tým Vladimíra Daridy , uzavřel jaro na konečné desáté pozici. A tak český reprezentant může odpočívat. Ale nemyslete si, že leží u bazénu s nohama nahoře! S přítelkyní Kateřinou si na Lipně vyzkoušeli horolezecký kurz, projeli se na kolech. Prostě byli stále v pohybu.

Také obránce Pavel Kadeřábek z německého Hoffenheimu zamířil po náročném jaru domů do Česka. S manželkou Terezou a dcerkou Emou vychutnávají rodinnou idylku na chalupě. Nechyběly buřty, pohoda, ani hafan Dobby. „U párku nikdy nesmí chybět,“ smál se pevný člen národního týmu.

Hokejista Michal Řepík sbalil po nevydařeném čtvrtfinále mistrovství světa v Dánsku rodinku a vyrazil do tepla. Cílovou destinací byla turecká Antalya, kde se dovede odreagovat třeba na golfovém hřišti nebo na pláži.

Nejdál za hranice zatím z tuzemských sportovců vyrazila snowboardistka Eva Samková . Uhnízdila se v okolí Kalifornie, podniká túry v horách, koupe se v jezerech. Vychutnává si západní pobřeží USA a jistě nebude z našich sportovců poslední. Teď se s dovolenými roztrhne pytel…

Samková si užívá dovolenou nedaleko Kalifornie.
Samková si užívá dovolenou nedaleko Kalifornie.