Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Federerova půvabná manželka Mirka udivuje: Hubená, jak nikdy předtím!

Autor: ps

On si dává pauzu, ona maká! A na manželce tenisty Rogera Federera (36) je to neuvěřitelně vidět. S přehledem se dá říct, že jeho slovenskou ženu Mirku (40) jsme takhle hubenou ještě nikdy neviděli.

Už si to tak zavedl. Pro tělo nejnáročnější část tenisové sezony Federer podruhé za sebou vynechává. Antuka »nevoní« hlavně jeho zádům, tak si prostě na nějakou dobu udělal volno.

Díky tomu má daleko více času na rodinu. Mirku sem tam vyvede do společnosti. Jako třeba minulý týden, kdy sebou do Paříže vzal také svoji švýcarskou maminku Lynette (66, původem je z Jihoafrické republiky).

A ve Francii se děly věci! Roger přišel po boku s dvou nejbližších žen na sponzorskou akci, kde firma uváděla na trh limitovanou edici šampaňského se jménem Federera. K výročí dvaceti let (a 20 vítězných grandslamů) Rogera na tenisové scéně vyrobila 20 speciálních lahví s lahodnými francouzskými bublinkami. Aby těch dvacítek nebylo málo, za jednu 1,5 litrovou láhev se muselo zaplatit 20 tisíc dolarů (asi 440 000 tisíc korun).

Mirka zářila! Oblečená do černých šatů s bílými puntíky pózovala před blýskajícími fotoaparáty, smála se a vypadala skvěle naladěná. Možná jen malinko jí sekundovala Federerova matka, která dominovala svojí elegancí. Kdo by v 66 letech nechtěl vypadat jako ona?!

Mirka se při představovačce limitované edice šampaňského ukázala i s matkou Federera Lynette.
Mirka se při představovačce limitované edice šampaňského ukázala i s matkou Federera Lynette.