Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

»Barbie« Myslivcová a boháč Charouz spolu v Monte Carlu: Tak přece milenci?!

Autor: spo

Jsou pár, nebo nejsou? Další spekulace, jestli je automobilový miliardář Antonín Charouz (63) životním partnerem blogerky Dominiky Myslivcové (23), vyvolalo video z jachty bývalého šampiona formule 1 Nika Rosberga.

Na víkendové párty po Velké ceně Monte Carla si Charouz užívá přítomnosti Myslivcové na palubě u jednoho z barů luxusní lodě.

O jejich vztahu se spekuluje už několik let. Fotografové je zastihli například v listopadu minulého roku při snídani v jednom z nejdražších vídeňských hotelů Le Méridien. Společně přišli i letos v únoru na premiéru filmu Věčně tvá nevěrná, kde měla Myslivcová jednu z malých rolí.

Charouz si užíval Monte Carlo po boku blogerky Dominiky Myslivcové.
Charouz si užíval Monte Carlo po boku blogerky Dominiky Myslivcové.

„Nepopírám, že Dominiku znám. Fotografie ale nic nedokazují. I kdybychom byli spolu ve vztahu, říkat vám to stejně nebudu,“ prohodil po listopadovém »načapání« ve Vídni Charouz. Oba svoje spojení popisují jako pracovní. Dominika mluví o Charouzovi jako o svém manažerovi.

O společném výletu do Monte Carla samozřejmě na sociálních sítích ani slovo. Jen Myslivcová se stačila vyfotit s legendárním pilotem Rosbergem a nezapomněla i popíchnout. „Sympaťák, ale stejně bych ho v autě předjela,“ napsala ke společné fotce se závodníkem.

Antonín Charouz (63)

  • Bývalý automobilový závodník.
  • Podnikatel v automobilovém průmyslu.
  • Manažer prvního českého pilota F1 Tomáše Engeho.
  • Roční obrat jeho firem je údajně až 3 miliardy korun.

Dominika Myslivcová (23)

  • Modelka, blogerka, youtuberka, politička.
  • Má svůj youtube kanál, kde ji sleduje více než 200 tisíc fanoušků.
  • V krajských volbách 2016 kandidovala za Úsvit s Blokem proti islamizaci v Moravskoslezském kraji.