Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jágr s Veronikou na finále Stanley Cupu: Fandil a slavil jako malý kluk, ale...

Autor: ps

Je úplně fuk, že mu je 46 let. Hokej na něho stále působí jako magnet. A ani nemusí být při rozhodujícím finále Stanley Cupu na ledě! Jaromír Jágr na tribuně v Las Vegas fandil a slavil, ale má to trhlinu. Jeho oblíbený klub v 5. zápase s Washingtonem padl…

Jaromír přišel na rozhodující zápas sezony NHL (Washington v 5. zápase porazil Vegas 4:3 a sérii ovládl 4:1) s milovanou Veronikou, která vše podrobně dokumentovala. Společně vychutnávali elektrizující atmosféru od začátku do konce. „Nejlepší místa! Konečně jsem na ten hokej pořádně viděla,“ pochvalovala si Kopřivová kožené sedačky za trestnými lavicemi.

Kdo by to řekl, že hokejová ikona, která stále pošilhává po nějakém tom místečku v nejlepší lize světa, bude na tribuně tak juchat! Je známé, že Vegas, kam tradičně jezdí v létě na dovolenou, prostě miluje. Takže když měl šanci zajít na možná rozhodující mač, nenechal si ho společně se svojí láskou ujít.

Bohužel sledovali tažení kapitána Capitals Alexe Ovečkina za stříbrným pohárem. I když se Jaromír snažil, s rukama nad hlavou slavil góly týmu z Města hříchů, nepomohlo to. „Caps vyhráli, ale pro mě jsou vítězové Knights,“ notovala si s ním přítelkyně Veronika, která všechny zážitky sdílela na sociální síti.

V momentě, kdy ruský sniper převzal stříbrný pohár a hala vybuchla, slavná 68 dychtivě přihlížela. Jágr vzal po oslavách na ledě Veroniku do útrob stadionu, aby se zblízka podívala, jak se zapíjí nejcennější hokejová trofej. „Alex Ovečkin, respekt. Husina z té jeho radosti!“ vyznala se blondýnka.

Jaromírův bývalý klub, v němž nastřílel 83 branek, mu je stále velmi blízko, ovšem Vegas? To je jiná kapitola. Mohla by třeba psát v příští sezoně?

Jaromír slavil góly Washingtonu.
Jaromír slavil góly Washingtonu.