Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vítězství ve Stanley Cupu a pak? Prasklo velké Ovečkinovo tajemství!

Autor: ps

Stříbrný pohár pro šampiona NHL střeží jako správný kapitán. Alex Ovečkin (32) se od trofeje po vítězství ve Stanley Cupu ani nehne a dává mu maximální péči. Je vidět, že se dokáže postarat, což je dobře. Za pár měsíců se totiž stane otcem!

Emoce, kdy zvedl nejcennější hokejovou trofej nad hlavu, obletěly svět. Radost, kterou měl lídr Washingtonu po triumfu nad Las Vegas v 5. finále, byla spontánní, autentická a vycházela přímo ze srdce.

Sdílela ho s ním také manželka uplakaná Anastasia, která okamžitě po vypuknutí oslav na ledě zlíbala opoceného muže. Od té doby je mu po boku, včetně týmových oslav v centru Města hříchů.

Ale to není všechno! Natáčela Ovečkina třeba se Stanley Cupem v posteli, s partnerkami spoluhráčů zpívali ruské písně, rodinná atmosféra jim jednoduše svědčí.

A musí si zvykat, protože k jejich černému labradorovi zanedlouho přibude dvounohý prcek. Anastasia totiž při křepčení nezakryla vše, co bylo potřeba a jejich společné tajemství prasklo. Jestli vyhrají Capitals i v příští sezoně, budou u poháru tři…

Oslavy Stanley Cupu neberou konce.
Oslavy Stanley Cupu neberou konce.