Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Schickova sexy Hanička se v Chorvatsku rozjela: Opaluje půlky v tangách!

Autor: ps

Fotbalový vlčák Patrik Schick (22) se rve v dresu AS Řím o místo a v letní pauze mu přibývají další konkurenti. Je potřeba se na tuhle bitvu psychicky připravit, tak vzal svoji pohádkovou Haničku na dovolenou do Chorvatska. A se studem na ni nechoďte, opaluje půlky v tangách!

Na kaviár a matrjošky mohou zapomenout, česká reprezentace se totiž na mistrovství světa v Rusku nedostala. Takže to musí nahradit pohoda u moře, jižanské jídlo a bavendo na lodi. Přesně tak, jak si to na jízdě kolem Chorvatska nastavil útočník, který prošel Bohemkou, Spartou, Sampdorií a poslední rok zakotvil v římském AS.

Zadar, Split, Bila Lučica, Šibenik. Měst měli po cestě mnoho, v každém se zastavili, chtěli vidět alespoň něco zajímavého. Jasně nejlepší to bylo podle fotek na sociální síti u vody. Hanička si oblékla červené vykrojené bikiny, v nichž vynikla její fantastická sexy postava. S kamarádkou nafotily pár selfíček, z dálky jejich dokonalé figury a vyšpulené prdelky zachytil někdo jiný.

Tak jestli díky takovým výhledům Schick nenačerpal inspiraci, aby se probojoval do základní sestavy italského velkoklubu, pak to bude mít hodně složité. Vždyť co může být lepšího, než mít po boku krásnou kočku, která za ním stojí v dobrém i zlém?

Hanička se vystavila v Šibeniku. A je z toho hodně šibeniční fotka...
Hanička se vystavila v Šibeniku. A je z toho hodně šibeniční fotka...