Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kočky z východu! Rusové maskují nedostatky během MS sexy ženami

Autor: sjs

Do fotbalového šampionátu Rusko investovalo v přepočtu 240 miliard korun. Přesto vozový park hromadné dopravy v některých pořadatelských městech je v tristním stavu. Mnohé autobusy či tramvaje jsou staré více jak 40 let. Pro MS však dostaly alespoň nový nátěr. Stejně je to i budovami. A jak Rusko maskuje tyto nedostatky? Sexy dívkami!

Hned po přistání vám jdou oči kolem. Skupina půvabných ruských hostesek s třásněmi a v kostýmech roztleskávaček v národních barvách, vítá na moskevském mezinárodním letišti Šeremeťjevo zahraniční fanoušky, kteří přiletěli na mistrovství světa ve fotbale.

I ulice v okolí stadionů jsou zaplněné dlouhonohými usměvavými hosteskami v krojích, jež na požádání pomohou cizincům z řad fanoušků zorientovat se v neznámém městě. Na návštěvníky šampionátu čeká ale velká podívaná zejména v Soči.

Ve známém letovisku u Černého moře se budou hrát zápasy na olympijském stadionu Fišt, který je jen kousek od pobřeží, kde se opalují stovky krásek v plavkách. Především pánové tak budou vzpomínat na návštěvu Ruska dobře díky smyslným divám.

Slečna na sebe umí upoutat pozornost
Slečna na sebe umí upoutat pozornost

 

Témata:  ženydívkyRuskoVIPsportms ve fotbale 2018