Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Luxusní kára pro miminko! Karolína Plíšková už se zařizuje na nový život

Autor: fuk

Do míčku nebude mlátit věčně. Však se taky Karolína Plíšková (26) poctivě připravuje na život po tenise. A fanoušky možná překvapí, o čem všem na vrcholu kariéry přemýšlí.

Všechno odstartovalo nevinně. Kája v pátek od sponzora vyfasovala zbrusu nový Mercedes GLS za více než 1,9 milionu korun. Říkáte si, kde je problém?

Bývalá světová jednička nemá řidičák! „Ale už mám naplánované první jízdy v autoškole,“ říká odhodlaně. „Přece jen to auto chci někdy mít a vlastně musím mít,“ přiznala Kája, proč se žene do autoškoly.

Karolína Plíšková dostala své první auto, ale ještě neumí řídit
Video se připravuje ...

Kdo by ale čekal, že za volant ji táhne vidina rychlé jízdy, je na omylu. „Jednou budu mít děti, a přece s nimi nebudu jezdit taxíkem,“ překvapila myšlenkami na mateřství. A proč ne?

Se snoubencem manažerem Michalem Hrdličkou (29) má před svatbou a s řidičákem v kapse by nebyl problém v pohodlné káře odvézt po turnaji miminko i s kočárkem na hlídání babičce s dědou.

„Rodiče mám mimo Prahu, takže bych tam mohla kdykoliv zajet,“ maluje si rodačka z Loun. Tak co myslíte, kdy do toho natvrdo praští?

Karolína Plíšková dostala za svůj triumf i luxusní vůz
Karolína Plíšková dostala za svůj triumf i luxusní vůz