Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Fanynky po světě touží navázat na sexy průkopnici MS: Balóny, kam se podíváš!

Autor: zal

Pamatujete prsatici Larissu Riquelme? Před osmi lety se stala »tváří« mundialu v JAR. A to při fotbalovém mistrovství světa ani neopustila rodnou Paraguay. V jejích stopách se teď snaží jít další a další sexbomby!

Její fotky, jak tehdy s mobilem šprajcnutým mezi ňadry fandila svým krajanům na náměstí v Asunciónu, obletěly svět a Larissa se stala nejznámější fanynkou šampionátu. Slušný výkon vzhledem k tomu, že úspěšná modelka fungovala jako reklamní nosič mobilního operátora a značky deodorantu.

Dnes už je Riquelme ve výslužbě. Jednak Paraguay neprošla do Ruska skrz jihoamerickou kvalifikaci, pak sama má úplně jiné starosti: S paraguayským reprezentantem Jonathanem Fabbrem má dvě děti.

A tak se na její místo derou jiné kočky a ani ony nemají problém slíbit, že se při úspěchu svých fotbalových hrdinů klidně odhalí...

Nissu Cauti se přezdívá přítelkyně peruánského nároďáku. Na prsou má napsáno - co je moje, to je tvoje.
Nissu Cauti se přezdívá přítelkyně peruánského nároďáku. Na prsou má napsáno - co je moje, to je tvoje.

Nissu Cauti (29)
Peru

Přezdívá se jí přítelkyně peruánského nároďáku a její nápis na poprsí »Co je moje, je i tvoje« mluví za vše. Navíc vršek si prý svléká vždy, když Peru vstřelí gól, což se však proti Dánsku nestalo.

Nissu Cauti se přezdívá přítelkyně peruánského nároďáku. Na prsou má napsáno - co je moje, to je tvoje.Foto Getty Images

Suzy Cortez (28)
Brazílie/Argentina

Před třemi lety vyhrála v Brazílii soutěž Miss Bumbum o nejkrásnější zadeček. Palce ale nedrží jen krajanům. Slabost má totiž pro více hráčů Barcelony včetně Messiho , a tak je k vidění i s argentinskou vlajkou.

Suzy Cortez vyhrála před třemi lety v Brazílii soutěž Miss Bumbum o nejkrásnější zadeček.Foto Instagram

Ana Braga (36)
Brazílie

Ač žije v Americe, na první pohled je zřejmé, kde jsou kořeny této Playmate a komu drží během mistrovství světa palce. A své preference odhaluje dokonce i při tak rutinní činnosti, jako je tankování benzínu.

Ač žije Ana Braga v Americe, fandí tato Playmate Brazílii.Foto Instagram

Katrine Maria (26)
Dánsko

Prý je nejkrásnější fanynkou Manchesteru United. Pro Angličany však bude zklamáním zjištění, že v Rusku přeje jinému týmu. Jelikož pochází z Faerských ostrovů, které spadají pod Dánsko, její volba je jasná.

Maria Liman (24)
Rusko

Jestli ruský mančaft udrží tempo z prvního zápasu se Saudskou Arábií (5:0), máme se na co těšit. „Čekám další vítězství. A vy pak další odhalené fotky,“ slibuje na svém Instagramu Playmate Maria.

Jestli ruský mančaft udrží tempo z prvního zápasu se Saudskou Arábií (5:0), máme se na co těšit. Maria Liman je připravena ukázat vše!Foto Instagram