Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zlatou hokejku ozdobily partnerky: Voráček s novou láskou, Hertl se snoubenkou a další!

Autor: ps

Obhajoval post nejlepšího hokejisty Česka a Davidu Pastrňákovi (22) se to ve Foru Karlín povedlo! Za skvělou sezonu si trofej se siluetou radujícího se hráče zasloužil. Jako jeden z mála byl na galavečeru bez partnerky (přišel stejně jako minulý rok s maminkou), zato spoluhráči a kamarádi se svými protějšky pochlubili. A některé dámy měly premiéru!

Druhý nejproduktivnější hráč Flyers Jakub Voráček (28) se totiž poprvé veřejně ukázal s novou láskou Markétou. Kráska z Moravy oblékla černou róbu a skvěle se bavila po boku útočníka Tomáše Hertla (24) a jeho čerstvé snoubenky Anety.

Ti mají krátce za sebou romantickou dovolenou na Seyschelách, kde roztomilá brunetka řekla ANO. Byla to vysněná žádost o ruku, protože Aneta dlouho toužila zemi na východ od Afriky poznat. Určitě si odpočinuli, což Tomášovi před rozhodováním o jeho další hokejové budoucnosti určitě přišlo vhod. Nutno podotknout, že jeho partnerka vypadala v růžových šatech naprosto spokojená!

GALERIE: Podívejte se, jak to hokejistům a jejich partnerkám slušelo

Forvard Anaheim Ducks Ondřej Kaše
Forvard Anaheim Ducks Ondřej Kaše

Šestý v pořadí gólman Pavel Francouz (28), jemuž se splnil sen, když začátkem května podepsal smlouvu s týmem NHL Colorado Avalanche, také nepřišel sám. Usměvavá brunetka už jistě dohlédne na to, aby mu do zámoří nic nechybělo.

Mladé pušky Martin Nečas a Ondřej Kaše nasály atmosféru ankety o nejlepšího hokejistu sezony. Záda jim z 9. respektive 10. místa kryli matadoři Martin Erat a Milan Gulaš s manželkami.

Konečné pořadí ankety Zlatá hokejka 2018
POŘADÍ JMÉNO KLUB BODY
1. David Pastrňák Boston Bruins (NHL) 659
2. Jakub Voráček Philadelphia Flyers (NHL) 552
3. David Krejčí Boston Bruins (NHL) 518
4. Tomáš Hertl San Jose Sharks (NHL) 360
5. Ondřej Palát Tampa Bay Lightning (NHL) 353
6. Pavel Francouz Traktor Čeljabinsk (KHL) 334
7. Martin Nečas HC Kometa Brno 250
8. Ondřej Kaše Anaheim Ducks (NHL) 234
9. Martin Erat HC Kometa Brno 226
10. Milan Gulaš HC Škoda Plzeň 199

Pastrňák: Ještě mám pořád mezery. Dlouhodobá smlouva mi strašně pomohla
Video se připravuje ...