Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Drama v rodině hvězdného fotbalisty Neymara: Pro ni na hřišti plakal!

Autor: om

Brazilci hráli s Kostarikou o život a z jejich hvězdy Neymara (26) tryskaly emoce. Výhru 2:0 z nastavení pokropil slzami, jeho sestru v hledišti ošetřovali záchranáři.

Na pravé paži má Neymar sestru Rafaellu Beckran (22) vytetovanou, ta skutečná ale seděla v hledišti a při duelu s Kostarikou na ni šly mdloby. Proto se kolem ní seběhli záchranáři a křísili ji.

Neymar mezitím lítal od čerta k ďáblu, aby žlutí zvítězili.

Zkusil přihrát penaltu, kterou odvolal až videorozhodčí. Dokonce vynadal kapitánovi Thiagu Silvovi za to, že po ošetřování sportovně vrátil míč soupeři. „Beru ho jako mladšího bráchu, snažím se o něj starat, tímto mě ale hodně rozesmutnil,“ přiznal stoper Thiago Silva.

Neymarova sestra Rafaella chodí s brazilským reprezentantem Gabrielem "Gabigolem" Barbosou.
Neymarova sestra Rafaella chodí s brazilským reprezentantem Gabrielem "Gabigolem" Barbosou.

Pak přece kanárci protlačili do brány dva míče v první a sedmé nastavené minutě a Neymar, střelec poslední branky, se zhroutil na trávník, jako by mu nebesa seslala osudovou zprávu. Podle všeho o potížích sestry v té chvíli ještě nic netušil – leda by byli nějak nadpozemsky propojeni.

„Je to jen člověk, nechte ho!“ odháněl trenér Tite pozornost od Neymara, který po utkání nemluvil. Jenže 210milionová Brazílie fotbalem (Neymarem) žije a jeho nálady lid zkrátka přitahují.

„Nemůžeme na jediného člověka naložit tolik zodpovědnosti,“ zastal se Neymara spoluhráč Coutinho.

Sám Neymar reagoval dvě hodiny po zápasu přes sociální sítě – naznačil, že byl dojatý i proto, že kvůli zranění o šampionát málem přišel. „Ne každý ví, čím jsem si prošel, abych se sem dostal. Mluvit pěkně zvládne i papoušek... Ale pak to opravdu dokažte! Ty slzy byly z radosti. Sen pokračuje, vlastně ne sen, cíl!“

FAKTA MS: Nigérijský rychlík Musa a brazilský happy end
Video se připravuje ...