Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Káže vodu a sám pije pivo: Slavný kouč na dovolené neudělá krok bez cigára!

Autor: ps

Na hráče je jako pes, ale sám může všechno! Trenér Liverpoolu Jurgen Klopp (50) zrovna nejde svým svěřencům příkladem. Na dovolené nedaleko francouzského St. Tropez popíjel pivo na pláži a na každém kroku mu kromě manželky dělala společnost cigareta!

Kdyby viděl své hvězdy Firmina, Salaha či Maneho, jak bafají na dovolené tabák, určitě by si je vzal na kobereček a dal jim výchovný pohlavek. Klopp je známý svým tvrdým a důsledným přístupem. Od hráčů očekává více než stoprocentní přístup, nic jim tak snadno neodpustí a co se týče životosprávy, je nekompromisní.

Takhle si liverpoolský boss užívá dovolenou ve Francii.
Takhle si liverpoolský boss užívá dovolenou ve Francii.

Jenže na pláži a na jachtě kolem kouzelného městečka, kde četník Louis de Funés honil zloděje, ukázal, že jeho život rozhodně není bez hříchu. Pořádná porce bublinkového lageru provázela Kloppa po celou dobu relaxace. Ale uznejme, kdo by se ve čtyřicetistupňových pařácích obešel bez kapky lahodného chmelového moku?!

Při odpočinku ve Francii už vyhlíží nové posily. A že se jich v Rusku ukazuje! Nechme se překvapit, kam Jurgenova ruka sáhne a jaké plejery do svého anglického velkoklubu přivede…