Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kadeřnice hodnotí nejlepší účesy na MS: V čem bránily vlasy Neymarovi?

Autor: pv
  • Pro někoho jsou to jen komedie na hlavách, ale jiní dokážou ocenit skvělou práci svých kolegů. Řeč je o kadeřnících, jejichž výtvory jsou vidět na šampionátu v Rusku.

    Pro někoho jsou to jen komedie na hlavách, ale jiní dokážou ocenit skvělou práci svých kolegů. Řeč je o kadeřnících, jejichž výtvory jsou vidět na fotbalovém MS v Rusku. Kadeřnice a majitelka podniku Barber´s Wife Žaneta Kaiserová pro deník Sport ohodnotila ty nejzdařilejší účesy.

  • André Silva (Brazílie)

    Andre Silva patří mezi hezounkyFoto Reuters

    POMPADOUR – to je účes pro hezouny, tedy přesně dělaný pro portugalského útočníka Andrého Silvu. Alespoň pokud ho neprovází plnovous. Musíme ocenit pěkný střih, který výborně sedí k tvaru hlavy. Další pochvalu si zaslouží styling, který sice vypadá ledabyle, ale určitě si s tím dal spousty práce, aby to vypadalo přesně takto jako na fotografii.

  • Jerome Boateng (Německo)

    Němec Boateng a jeho speciální účesFoto Reuters

    Trochu jiný styl POMPADOURU. Ačkoliv je vršek celkem úzký, tak neubírá na atraktivitě. Účes je však zvolený správně. Tento německý reprezentant má totiž úzký obličej, díky čemuž mu tento střih nevytváří oválnou hlavu. Na stranách byl zvolen styl HIGH FADE. Barva vlasů mu sluší, dělá to účes více extravagantní. Velmi pěkné.

  • Jimmy Durmaz (Švédsko)

    Švéd Durmaz a jeho dřevorubecký vzhledFoto Profimedia.cz

    Tento fotbalista má na první pohled dost vlnité vlasy. Řekla bych tak, že účes je nošen přesně tak, jak si vlasy přirozeně lehnou. Co se týče boků, tak je tam velmi znatelný přechod. Lepší by bylo jemnější napojení stran a zkrácení vršku, aby vlasy nevytvářely objemný tvar. Nicméně je to zajímavý rozcuch, takový dřevorubecký styl. Pokud se tedy Jimmymu Durmazovi nechce nosit kratší účes, je tohle určitě jedna z dobrých variant.

  • Olivier Giroud (Francie)

    Olivier Giroud a jeho mužný účesFoto Reuters

    Tady je hezky zvolený styl MID FADE po stranách, rovněž musíme pochválit detail na zarovnaných konturách. Vršek je prakticky střižený, což vše jen dolaďuje. Zadní část je kratší než ta přední, tudíž má Olivier Giroud méně práce se stylingem a přitom se může spolehnout na stále perfektně sedící účes. Když se zpotí a patka mu spadne do obličeje, účes bude vypadat pořád upraveně. V našem barber shopu volíme tento účes pro lidi, co hledají kombinaci stylu a praktičnosti. Výborně se hodí právě i pro sportovce.

  • Neymar (Brazílie)

    Brazilského útočníka zápas se Švýcary hodně bolelFoto Reuters

    Neymar se na MS ve fotbale představil se stylem UNDERCUT s rozcuchem. To znamená, že strany nejsou napojené na vršek vlasů. Pro sportovce se nejedná zrovna o nejvhodnější střih, jinak je však mezi muži velice oblíbený a brazilské hvězdě hezky sedne. Neymar je rovněž známý velmi častým střídáním účesů, což potvrdil i v Rusku, kdy v zápase proti Srbsku ukázal nový a o hodně kratší střih. Možná se jen potvrdilo, co zmiňujeme výše a prvotní účes s rozcuchem mu bránil k maximálnímu soustředění při hře.

  • Kieran Trippier (Anglie)

    Angličan Trippier a jeho netradiční účesFoto Profimedia.cz

    CROP je odvážný styl účesu, kterého se hodně mužů bojí nebo ho nemůže nosit kvůli koutům. Tenhle účes je velice populární v Anglii, kterou tento pravý obránce či křídelník hrdě reprezentuje. Musím pochválit jeho kadeřníka za výběr střihu, jelikož padne přesně jeho tvaru hlavy. Co se týče samotného přechodu vlasů, tak bychom si dali více záležet na tom, aby byl plynulejší. Přechod se totiž v nynější podobě zdá hodně hrubý.

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###