Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

MMA lákalo hvězdy: Kadlec obdivoval ženské rány, dorazil Marpo i hokejisté

Autor: sjs

Uchvátila je atmosféra a především samotné výkony zápasníků v kleci. Na čtvrteční galavečer XFN 11 do O2 Areny dorazilo mnoho celebrit. Nechyběli mezi nimi hokejisté, fotbalisté nebo tváře známé divákům z televizních obrazovek.

Byl z galavečeru X Fight Night mile překvapen. Fotbalista Sparty Václav Kadlec seděl u stolu jen pár metrů od klece a měl tak utkání bojovníků jako na dlani. „Nechápu, co dokážou vydržet. Třeba když jsem tady viděl zápasit ty slečny… Po polovině těch ran bych se já nezvedl,“ uznale řekl Kadlec, který je fanouškem MMA jen pár měsíců. Do oktagonu ho to ale vůbec neláká. „Byl jsem si párkrát zatrénovat, ale moc mi to nejde,“ smál se fotbalista.

V O2 areně se objevil i bývalý reprezentant Jiří Jarošík s koučem Davidem Holoubkem, kteří nyní trénují slovenský Ružomberok. Během večera si pak udělali společný snímek se svým favoritem Karlosem Vémolou, jež nakonec svůj zápas ovládl, když porazil Patrika Kincla v bitvě na tři kola.

Z hokejistů se přišli na bijce podívat například čerstvý vítěz Stanley Cupu Jakub Vrána z Washingtonu nebo Jan Rutta z Chicaga.

Na MMA se vypravily i televizní moderátorky. Z TV Nova Petra Svoboda a z O2 TV Sport Monika Čuhelová, která se specializuje na fotbal. Nechyběl ani zpěvák Václav Noid Bárta nebo rapper Marpo, který bude boxovat na galavečeru XFN 27. prosince. „Čím víc se to blíží, tím víc se na ten svůj zápas těším,“ řekl hudebník, jež se utká s konkurentem Rytmusem .

David Holoubek, Jiří Jarošík a zápasník Karlos Vémola
David Holoubek, Jiří Jarošík a zápasník Karlos Vémola

Fotbalista Sparty Václav Kadlec na XFN Fotbalista Sparty Václav Kadlec na XFNFoto repro iSport

Raper Marpo vzkazuje Rytmusovi: Vem rukavice a helmu a přijď si zaspárovat s lidma co já!
Video se připravuje ...

Jak Vémola porazil Kincla. Podívejte se na bitvu do posledního kola
Video se připravuje ...

Témata:  kadlecMMAcelebrityzápasníkVIPsportXFNMarpo