Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující zvrat v případu fotbalisty Halenára (†35): Byla to vražda?

Autor: ps

Okolí mrtvého fotbalisty Juraje Halenára (†35) nechápe, co se s ním stalo. Den po narozeninách bylo nalezeno jeho tělo v bratislavském Vrakunském lesoparku. Prý sebevražda… Jenže pár dní poté se spekuluje, že mohl být zavražděn!

Halenár se podle slovenských médií dlouho utápěl v dluzích, alkoholu a gamblerství, když mu krachnul vztah s vicemiss Romanou Procházkovou, s níž má syna Nicolase (4). Před smrtí se měl zúčastnit kamarádovy svatby, po které se pokračovalo na vyhlášenou bratislavskou diskotéku Harley.

Druhý den pak bylo nalezeno fotbalistovo tělo v parku. Pouhých 300 metrů od klubu. Měl mít podřezané žíly. Ale dnes se objevily nové spekulace, Pluska.sk píše o tom, že Halenár mohl být zavražděn! „Je tu i varianta, že ho někdo omámil a pomohl mu k úmrtí,“ řekl deníku zdroj z policejního prostředí. Vše by měla odhalit nařízená soudní pitva.

Rodák z Trnavy v minulosti oblékal dresy Slovanu i Interu, zahrál si i za Sigmu Olomouc. Minulou sezonu kopal ve čtvrté nejvyšší rakouské soutěži.

Juraj Halenár patřil mezi velké naděje slovenského fotbalu
Juraj Halenár patřil mezi velké naděje slovenského fotbalu