Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hollywoodský příběh lásky anglického hrdiny: Jako děti je spojil Beckham!

Autor: Václav Baumann

Objal je a bylo to jako amorův šíp! Legendární David Beckham (43) dal v roce 2005 nevědomky dohromady anglického útočníka Harryho Kanea (24) a jeho školní lásku Kate (25)!

Znali se ze školy, moc spolu ale nemluvili. Všechno však změnil jeden moment na letní fotbalové škole Davida Beckhama. Tehdy jedectiletý Harry na fotce zapózoval se svým idolem a také spolužačkou Kate. Střih – o třináct let později jsou zasnoubeni, maj osmnáctiměsíční dcerku Ivy a další dítě je na cestě!

David Beckham objímá Kate a Harryho ve své akademii - z dvojice kamarádů se stal zamilovaný pár a rodiče malé dcery
David Beckham objímá Kate a Harryho ve své akademii - z dvojice kamarádů se stal zamilovaný pár a rodiče malé dcery

Šílený humbuk

„Kate tehdy byla jen kamarádka, pak jsme se ale začali víc bavit a nějak se to vyvrbilo,“ culí se Kane, když vzpomíná na začátek idylického vztahu.

„Kate se mnou byla celou moji kariéru. Takže jí připadá šílené, jaký je okolo nás teď humbuk,“ praví útočník anglického nároďáku a aktuálně nejlepší střelec MS, který přitom ještě před pěti lety paběrkoval po hostováních v nižších ligách a smiřoval se s kariérou průměrného střelce...

Kam dál?

Teď se však jeho cena pohybuje na úrovni pěti miliard korun a okolo kanonýra Tottehamu krouží i slavný Real Madrid! Čeká tak Kanea, jeho snoubenku a děcka první velké stěhování z Londýna?

Doma mají i dva psy Bradyho a Wilsona pojmenované podle dvou hvězd amerického fotbalu – Toma Bradyho a Russela Wilsona.

ANKETA: Postoupí do finále Francie, nebo Belgie? Redaktoři Sportu jsou rozpolcení
Video se připravuje ...