Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy utěšitelky! Angličany po prohře konejšily jejich krásky

Autor: sjs

Potřebovali ukonejšit a slyšet slova chvály a uznání. Angličtí fotbalisté skončili po středečním prohraném semifinále s Chorvatskem v náručí půvabných partnerek, které hráče zaplavily útěšnými polibky a objaly je, aby jim tak vyjádřily svou podporu a lásku.

Byl na nich znát obrovský smutek a zklamání. Angličtí fotbalisté museli spolknout hořkou pilulku, když se jim v prodloužení rozplynul zlatý sen. Ještě že mají v Rusku svá zlatíčka. Nejznámější z žen anglických fotbalistů Rebekah Vardyová byla oporou pro manžela Jamieho. „Není to poslední šance,“ napsala na Instagram a nechala se vidět, jak líbá svého hrdinu.

Kouč anglické reprezentace Garetha Southgatea objala manželka Alison
Kouč anglické reprezentace Garetha Southgatea objala manželka Alison

Stejně se zachovaly i další dámy. Záložník Dele Alli skončil v náručí své přítelkyně, modelky Ruby Maeové. Následně ho utěšovali i jeho pěstouni. Partnerka Harry Maguirea černovláska Fern Hawkinsová na sociální síti napsala, že pro ni a celou rodinu je její láska vítězem. Možná mu to říkala i v momentě, než ho na tribuně políbila.

A útěchy se dočkal i trenér Anglie Gareth Southgate. Když na prázdném stadionu po prohraném zápase „zhasla“ světla, objala ho manželka Alison.